Vacatures
Vacatures
Vacatures
Vacatures
Vacatures
4
\
Solliciteer via whatsapp
Solliciteer via whatsapp
Solliciteer via whatsapp
Solliciteer via whatsapp
Solliciteer via whatsapp
About us_

Leading experts in face-to-face sales & marketing

Wij zijn PARTOF. Liefhebbers van sales & marketing. Omarmen de mogelijkheden van technologie, maar vergeten ook de kracht van persoonlijk contact niet. Digitaal verleiden, persoonlijk converteren. Die combinatie maakt ons uniek. Het is onze passie en onze volledige focus. Denken strategisch mee en gaan dan praktisch aan de slag. Dat doen we op een manier die perfect aansluit bij de specifieke case en doelgroep. Moeiteloos wordt hierbij de verbinding gemaakt tussen marketing, sales en service.

Waar wij de beste in zijn

 • 01

  Dagelijkse drive

  Al onze medewerkers hebben een onuitputbare drive om er elke dag weer alles uit te halen wat erin zit. Ze weten hoe waardevol blije klanten zijn en gaan voor die glimlach. Ze staan nooit stil en blijven leren, op straat en tijdens onze zelf ontwikkelde Minds-trainingen.

 • 02

  Klanten activeren

  Met een aanstekelijke enthousiasme weten onze verkopers anderen telkens weer te motiveren en te overtuigen. Zo dragen ze bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Roadshow, winkelcentrum of gewoon makkelijk aan huis. Wij zijn daar waar de klant wil kopen.

 • 03

  Kracht en kennis

  Elke straat, elk gesprek is een kans om te leren, te groeien en te slagen. Dat wat we doen, doen we goed en vol overgave. We hebben bewezen succesvolle processen en werkwijzen. Zo zorgen we voor stabiliteit, consistentie en duidelijkheid, waardoor iedere opdrachtgever weet wat ze kan verwachten.

Een succesvol team van saleslovers

Sales is de kunst van overtuigen en verbinden. Elke dag biedt ons team een nieuwe kans om klanten te helpen en doelen te bereiken. Honderden verkopers gaan elke dag door weer en wind voor onze opdrachtgevers, gedreven door passie, doorzettingsvermogen en een positieve mindset. Hun inzet en vastberadenheid maken het verschil, waardoor we elk obstakel overwinnen. We blijven leren, blijven groeien en vieren elke overwinning. Met jouw energie en ambitie kun je deel uitmaken van deze community en samen met ons elke dag impact maken. Elevating sales. One door at a time.