Vacatures
Vacatures
Vacatures
Vacatures
Vacatures
4
\
Solliciteer via whatsapp
Solliciteer via whatsapp
Solliciteer via whatsapp
Solliciteer via whatsapp
Solliciteer via whatsapp
Werken bij PartOf_

Unleash Your Potential

Wij geven carrières niet zomaar een boost, we schieten ze de stratosfeer in. Bij ons word je niet alleen in een stabiele werksfeer gegooid, maar we sleuren je mee in een leerervaring met de topdogs van de direct sales-wereld en dagen je uit met projecten waar je echt je tanden in kunt zetten.

Wat je kan verwachten

We snappen dat het idee om als commercieel talent de boer op te gaan en face-to-face te staan met prospects je de bibbers kan geven. Maar dan, bam, je doet het gewoon. Eén ding is zeker bij ons. Je kunt overal werken, maar nergens is het zo chill als bij ons. Eén vibe delen we allemaal bij PARTOF: we zijn mega enthousiast over wat we doen!

MiNDS is onze interne krachtcentrale voor verkooptraining. Speciaal ontworpen om topverkopers te vormen. Hier leren we gelijkgestemden de kunst van het fysieke klantadvies.

Waarom wij jouw carrière op z'n kop gaan zetten

 • 01

  Groei als een Pro

  Wij zetten vol in op jou. Met allerlei trainingen, workshops, en persoonlijke coaching stomen we je klaar voor de top. We investeren in jouw groei, omdat we geloven in het ontketenen van jouw potentie. In de rollercoaster die carrière heet, biedt PARTOF je een veilige haven.

 • 02

  Daag jezelf uit

  Spring in projecten die je uit je comfortzone trekken. Wij pakken de zaken groots aan en werken samen met en voor de crème de la crème. Dit is jouw kans om te laten zien wat je kunt en nog meer skills op te doen. Onze solide positie in de markt zorgt voor een werkomgeving waar je op kunt bouwen. Hier creëer je zonder zorgen jouw droomtoekomst.

 • 03

  Leer van de Masters

  Onze crew bestaat uit experts die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Ze zijn niet alleen je collega’s, maar ook je mentors. Dit is jouw ticket naar een snelcursus succes in de sales. Spring aan boord en laat zien wat je in huis hebt. PARTOF is meer dan een job, het is de boost die je carrière schreeuwt om te krijgen!

Verdien en shine

Bij ons is hard werken synoniem aan goed verdienen. Met aantrekkelijke salarissen, dikke bonussen en een helder carrièrepad maken we van jouw financiële zekerheid en groei onze missie.
Spring aan boord en laat zien wat je in huis hebt. PARTOF is meer dan een job, het is de boost die je carrière schreeuwt om te krijgen!

Werken bij
Werken bij
Werken bij
Werken bij
Werken bij