Vertegenwoordiger worden? Dat doe je zo!

Dus jij wilt misschien wel werken als vertegenwoordiger? Dan ben je hier aan het juist adres! Wij zullen je precies uitleggen wat een baan als vertegenwoordiger inhoudt en hoe zo’n dagindeling eruit ziet. Op deze manier ben jij optimaal geïnformeerd voordat je zelf aan de slag gaat!

Wat houdt een baan als vertegenwoordiger in?

Als vertegenwoordiger werk je op de salesafdeling van een bedrijf. Zoals de naam al zegt, vertegenwoordig jij het bedrijf waarvoor je werkt. Je bent veel op pad om klanten te bezoeken en hier jouw producten of diensten aan te bieden. Dit doe je door middel van verkoopgesprekken. Hierbij is het belangrijk dat je met een vlotte babbel de klant probeert te overtuigen van jouw producten, zodat zij een aankoop doen. Daarnaast stel je ook offertes op en voer je orders in. Best makkelijk toch?

Hoe ziet mijn dag als vertegenwoordiger er bij PARTOF uit?

Je start de dag als vertegenwoordiger lekker uitgerust om 10:00 uur. Je komt eerst met al je teamgenoten samen en neemt de doelen van de dag door. Nadat helder is wat er van je wordt verwacht die dag, kun jij als vertegenwoordiger op pad gaan naar jouw (potentiële) klanten. Hier voer je verkoopgesprekken mee en overtuigt ze van jouw product. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk sales maakt, waar zowel het bedrijf als jij baat bij hebben. Denk maar aan die leuke bonus die je bij elke sale krijgt 😉

Hoe word ik vertegenwoordiger bij PARTOF?

Ben je overtuigd en wil je aan de slag als vertegenwoordiger? Heel goed! Bij PARTOF kun je namelijk gelijk aan de slag! Ook zonder werkervaring of opleiding ben je bij ons altijd welkom. Met een aantrekkelijk salaris, een toffe bonusregeling én de kans op doorgroeimogelijkheden, is er geen reden om deze kans niet te pakken! Bekijk daarom snel onze vacature en word PARTOF_US!