information

Wij maken onszelf graag overbodig.

Minder of niet afhankelijk zijn van externe salespartners, een eigen verkoopafdeling opzetten of je huidige verkoopafdeling naar the next level tillen? PARTOF wordt graag PARTOF_YOU. Wij injecteren onze kennis van sales in jouw organisatie en zetten de verkoopafdeling van begin tot eind op. Loopt alles gesmeerd? Dan vertrekken we weer. We maken onszelf graag overbodig.

Ons geheim wordt jouw geheim

Het geheim van de smid? Wij vinden het geen probleem om dat te verklappen. Al jaren houden wij ons bezig met sales en inmiddels hebben we een bewezen succesvolle strategie ontwikkeld. Die strategie implementeren we volledig transparant in jouw organisatie als we samen aan de slag gaan. Wij geloven dat sales pas écht gaat vliegen als het verbonden is met alle afdelingen. We kijken daarom niet alleen naar sales, maar combineren dit met marketing en service. Find, inform, convert.

Traject op maat

We zeggen niet voor niks dat we PARTOF_YOU worden. Jouw organisatie heeft een eigen strategie, een eigen visie en eigen processen. Wij stormen niet bij je binnen om alles om te gooien, we maken graag gebruik van jullie sterke punten. Daarom starten we altijd met een inventarisatie. Wat is er al, wat moet worden aangevuld en wat kan beter? Vervolgens maken we een actieplan op maat.

Van begin tot eind

Wij leggen geen strategie bij je neer om vervolgens te vertrekken. We gaan pas weg als de verkoopafdeling echt kan knallen. Bij elke stap zetten we de juiste experts van PARTOF bij jullie neer, die zichzelf vervolgens misbaar maken. Uiteindelijk gaan jullie het op eigen kracht doen.


De volgende stappen doorlopen we:

Strategie bepalen

We starten met de strategie. Hoe gaan we sales aanpakken? Wat moet er beter en waar kunnen we op voortborduren? Hoe gaan we marketing, sales en service met elkaar verbinden? Hoe krijgen we de hele organisatie mee? Dit soort vragen gaan we samen beantwoorden.

Verkoopafdeling opzetten

Vervolgens is het tijd om de verkoopafdeling echt neer te gaan zetten. Welke rollen zijn er nodig en hoe vullen we die in? Hoe komt de structuur eruit te zien? Hoe delen we de teams in? Wij adviseren en ondersteunen hands-on waar nodig.

Aan de slag

Jullie eigen team van enthousiaste verkopers staat klaar om aan de slag te gaan. Tijd voor actie! Wij zorgen ervoor dat zij hun werk zo goed mogelijk uitvoeren. Draait het? Dan dragen we het stokje aan jullie over.

After care

Natuurlijk laten we jullie daarna niet aan je lot over. We blijven polshoogte houden en helpen wanneer nodig.

Wil jij jouw verkoopafdeling naar het volgende niveau brengen? Of huur jij jouw verkopers nu extern in en wil je het graag zelf gaan doen? Neem dan snel contact met ons op. We drinken graag een kop koffie met je om de mogelijkheden te bespreken.