Franchise

Wij maken onszelf graag overbodig.

Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? PARTOF wordt graag PARTOF_YOU. Wij injecteren onze kennis van sales, marketing en People Management en samen zetten we jouw bedrijf van A tot Z op. Loopt alles gesmeerd? Dan vertrekken we weer. We maken onszelf graag overbodig.

Ons geheim wordt jouw geheim

Het geheim van de smid? Wij vinden het geen probleem om dat te verklappen. Al jaren houden wij ons bezig met het opzetten van fieldsales en -marketingteams en inmiddels hebben we een bewezen succesvolle on- en offline werkwijze ontwikkeld. Dit zetten we dan door in bij gave A-merken in Nederland en België. Onze strategie implementeren we volledig transparant in jouw organisatie als we samen aan de slag gaan. Wij geloven dat sales pas écht gaat vliegen als het verbonden is met alle afdelingen. We kijken daarom niet alleen naar sales, maar combineren dit met marketing, HR en service.

Eigen ondernemer

We zeggen niet voor niks dat we PARTOF_YOU worden. Jij hebt een eigen visie en wij hebben de opdrachtgevers, kennis en processen. Wij stormen niet bij je binnen om alles om te gooien, we maken graag gebruik van jouw sterke punten. Daarom starten we altijd met een inventarisatie. Welke ideeën heb jij, hoever ben je en wat kan er beter? Natuurlijk coachen we je in elke stap op de manier van Qredits.

Stap voor stap

Laten we eerlijk zijn. Een eigen bedrijf beginnen kan best spannend zijn. Dat weten wij als geen andere. Maar door de werkwijze van PARTOF_YOU kun je heel klein beginnen als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) en door te leren doorgroeien naar een bedrijf waar je alles touwtjes in handen hebt. En in die mooie reis zijn wij er om de hobbels vlak te maken.


Klaar voor de volgende stap?

Dit ben jij

Jouw verkoopresultaten zijn altijd uitstekend en als collega kun je op jou bouwen. Met jouw positieve instelling haal je het beste uit jezelf én anderen. Heel natuurlijk loop je voorop en creëer je een gave sfeer. Je bent een expert en weet precies hoe er moet worden verkocht in jouw regio.

Dit zijn wij

We houden van sales & marketing. Digitaal verleiden & persoonlijk converteren. Zullen we samen groeien? Dat doen we al 4 jaar met een team van gemotiveerde, behulpzame, young (minded) sales heroes. Work hard, play hard. We werken om te scoren, maar vergeten ook zeker niet te ontspannen & ontladen tijdens onze vele Happy PARTOF_moments. 

Aan de slag

Nadat we je kort hebben klaargestoomd als PARTOF-Franchiser, ga je aan de slag met jouw eigen teams. Je coacht, ondersteunt en geeft leiding. De resultaten van de adviseurs binnen jouw teams zijn jouw verantwoordelijkheid. Je werft nieuwe verkopers, geeft trainingen en bent veel zichtbaar voor jouw mensen.

PARTOF_YOU

Natuurlijk laten we je daarna niet aan je lot over. We zijn er altijd voor je 24/7. Wij borgen de kwaliteit van het verkopen en natuurlijk van de verkopers. Leveren jou een Sales Support-afdeling, HR, Finance en recruitment-campagnes.

Wil jij jezelf naar het volgende niveau brengen en je eigen franchise starten? Neem dan snel contact met ons op. We drinken graag een kop koffie met je om snel te kunnen starten.