Franchise

Wij maken onszelf graag overbodig.

Ben jij een ondernemer? PARTOF wordt graag PARTOF_YOU. Wij injecteren onze kennis van sales, marketing en People Management en maken samen gave stappen. Als Classified Sales Partner kun je werken voor de grootste merken van Nederland. Doe je mee?

Ons geheim wordt jouw geheim

Het geheim van de smid? Wij vinden het geen probleem om dat te verklappen. Sinds 2017 houden wij ons bezig met het opzetten van high performance fieldsales en -marketingteams. Doordat we een bewezen succesvolle werkwijze hebben ontwikkeld werken gave A-merken in Nederland met ons samen. Die werkwijze implementeren we volledig transparant in jouw organisatie als we samen aan de slag gaan. Wij geloven dat sales pas écht gaat vliegen als het verbonden is met alle afdelingen. We kijken daarom niet alleen naar sales, maar combineren dit met marketing, HR en service.

Eigen ondernemer

We zeggen niet voor niks dat we PARTOF_YOU worden. Jij hebt een eigen visie en wij hebben de opdrachtgevers, kennis en processen. Wij stormen niet bij je binnen om alles om te gooien, we maken graag gebruik van jouw sterke punten. Daarom starten we altijd met een inventarisatie. Welke ideeën heb jij, hoever ben je en wat kan er beter? Waar nodig coachen we je in elke financiële stap op de manier van Qredits.

Stap voor stap

Wellicht heb je al een goede organisatie staan en weet je precies wat je moet doen om als fieldsales succesvol te zijn, maar door de werkwijze van PARTOF_YOU kun je ook heel klein beginnen als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP). Zo kun je door goede begeleiding doorgroeien naar een bedrijf waar je alles touwtjes in handen hebt. En in die mooie reis zijn wij er om de hobbels vlak te maken.


Klaar voor de volgende stap?

Dit ben jij

Jouw verkoopresultaten zijn altijd uitstekend en als collega kun je op jou bouwen. Met jouw positieve instelling haal je het beste uit jezelf én anderen. Heel natuurlijk loop je voorop en creëer je een gave sfeer. Je bent een expert en weet precies hoe er moet worden verkocht in jouw regio.

Dit zijn wij

We houden van sales & marketing. Digitaal verleiden & persoonlijk converteren. Zullen we samen groeien? We hebben een team met meer dan 20 jaar ervaring in fieldsales- en marketing. Allemaal gemotiveerde, behulpzame, young (minded) sales heroes. Work hard, play hard. We werken om te scoren, maar vergeten ook zeker niet te ontspannen & ontladen tijdens onze vele Happy PARTOF_moments. 

Aan de slag

Nadat we je kort hebben klaargestoomd als PARTOF-fer, ga je aan de slag met jouw eigen teams. Je coacht, ondersteunt en geeft leiding. De resultaten van de adviseurs binnen jouw teams zijn jouw verantwoordelijkheid. Je werft nieuwe verkopers, geeft trainingen en bent veel zichtbaar voor jouw mensen.

PARTOF_YOU

Natuurlijk laten we je daarna niet aan je lot over. We zijn er altijd voor je 24/7. Wij borgen de kwaliteit van het verkopen en natuurlijk van de verkopers. Leveren jou een Sales Support-afdeling, HR, Finance en recruitment-campagnes.

Wil jij jezelf naar het volgende niveau brengen en werken voor de gaafste merken van Nederland? Neem dan snel contact met ons op. We drinken graag een kop koffie met je om snel te kunnen starten.