Jim

Wanna be like Jim?

 

Stap 1          Solliciteer

Stap 2         Gesprek

Stap 3         Meeloopdag

Stap 4         Training

Stap 5         Aan de slag!

Maandag

Nieuwe week, nieuwe kansen. We trappen de week af met de V.O.S. (Virtual Office Start). Een video call met het hele team. Hoe ging vorige week? Wat zijn de doelen van deze week?
Fun fact: de beste verkoper kiest het liedje van de week voor in de auto.

Dinsdag

De dag begint goed. Het eerste adres is een sale! Na een paar keer geen succes, schiet ik er nog wat sales in. In de pauze zoek ik mijn collega’s op. Ons bammetje eten we vandaag op een bankje in het park.

Donderdag

Na een dagje opgeladen te hebben, ga ik er weer tegenaan! ’s Middags heb ik een afspraak met een klant die nog wat vragen heeft na ons gesprek vorige week. Na ons 2e gesprek is alles duidelijk, je raadt het al: weer een sale!

Vrijdag

De dag start met een aantal tegenslagen. Maar goed, dat hoort erbij. Ik haal een goede bak koffie, pak even een momentje rust & ga er weer tegenaan. De koffie doet wonderen. 3 sales achter elkaar. Yeah!

Zaterdag

Deze week werk ik zaterdag i.p.v. woensdag. Vandaag is er namelijk weer een Sales Rally! De beste verkopers van vandaag winnen een geldprijs. Na de Rally luiden we het weekend in met een gezellige borrel.