Wat we doen?

Wij komen even binnen

Is je team compleet? Staan jouw spelers op de juiste plek? Heb je de capaciteit en kunde in huis om de impact die jullie voor ogen hebben ook daadwerkelijk waar te maken? In deze tijd sta je voor veel uitdagende keuzes. Ondersteuning van een ervaren commercieel professional helpt je om de commerciële organisatie binnen je bedrijf on track te houden of te krijgen. Samen bepalen we de beste keuzes voor jouw organisatie. We denken strategisch met je mee en zorgen voor een stevige executie.

Zoals onze naam al doet vermoeden, wij worden een deel van jouw team. Dit doen onze professionals op interim basis bij jou middenin de organisatie. Wij richten je commerciële organisatie in en zorgen voor de gewenste of noodzakelijke verbetering.

Er zijn verschillende situaties waarbij de externe expertise van een interim commercieel manager uitkomst biedt. Bijvoorbeeld wanneer de huidige organisatie om uiteenlopende redenen niet op stoom is, of de organisatie in samenstelling niet meer bij de gewenste impact past.

Een interim commercieel manager is gewend aan het doorvoeren van veranderingen. Doordat we, naast het strategisch meedenken, zorgen voor een stevige executie weten onze professionals als geen ander de neuzen de juiste kant op te krijgen. Als, één van de rest, kijkt de manager fris tegen bestaande materie en complexiteit van commerciële teams aan. Het team van professionals heeft sinds 2005 ervaring in het commercieel verbeteren van organisaties in Telecom, Energie, IT & Groothandel. Naast het verbeteren van de interne sales-organisatie zorgen we ook voor de executie van Managed Outsourcing, Indirect Sales en Insourcing. En omdat marketing niet kan ontbreken in een commercieel proces, leveren we ook marketing professionals (W&S en interim) die op jouw locatie samenwerken met bestaande (marketing)teams.

Ben je benieuwd naar wat PARTOF_Inside voor jouw bedrijf kan doen? Maak dan een vrijblijvende afspraak.