Deur aan deur verkoop

Deur aan deur verkoop, dat is waar wij bij PARTOF goed in zijn. Dit verkoopkanaal blijft ondanks alle technologische ontwikkelingen extreem waardevol. Sterker nog: door die technologische ontwikkelingen wordt dit kanaal zelfs nog krachtiger. Bij PARTOF combineren we de mogelijkheden die technologie ons biedt met het persoonlijke aspect van deur aan deur verkoop. Een gouden combinatie waarmee jij jouw klantenbestand een flinke boost kunt geven.

Bekijk onze cases

Persoonlijke aandacht als verkoopmiddel

Juist in deze tijd is persoonlijke aandacht een groot goed. Mensen missen de verbinding met de bedrijven van wie ze producten en diensten afnemen. Het zijn grote organisaties, die ver van hen afstaan en waarin ze soms ook het vertrouwen zijn verloren. Als je dat echte contact weer terugbrengt, dan doet dat iets. Het zorgt voor meer vertrouwen en een gevoel van verbinding. Een vriendelijk gezicht aan je deur, een luisterend oor, iemand die jouw problemen begrijpt en ze probeert op te lossen. Dat is wat deur aan deur verkoop kan zijn en waarin wij bij PARTOF geloven.

Deur aan deur verkoop 2.0

Bij PARTOF maken we gebruik van een multichannel-aanpak. Door deur aan deur verkoop te combineren met online campagnes en telefonische verkoop brengen we dit kanaal naar het volgende niveau. Digitaal verleiden, persoonlijk converteren. Vooraf kunnen we analyseren waar de kansen liggen en de markt voorbewerken, achteraf kunnen we opvolgen en nazorg bieden. Zo wordt dit kanaal nog effectiever dan het al was.

Wil je weten wat deur aan deur verkoop voor jouw bedrijf zou kunnen opleveren? We sparren graag met je over de mogelijkheden onder het genot van een goede bak koffie.

Neem contact op