CASE STUDY

Bij ons hoort iedereen erbij

PARTOF_JOIN US

PARTOF. Letterlijk: deel van. Iedereen is deel van PARTOF, of je nu een dag, een maand of al 4 jaar bij ons werkt. Wij hechten er enorm veel waarde aan dat iedereen zich betrokken voelt en zichzelf durft te zijn tijdens het werk.

Voor ons is Join Us dan ook dé perfecte fit. Al best een aantal jaar waren wij op zoek naar een fit zoals deze. Het voelt als vanzelfsprekend dat we deze prachtige stichting steunen door middel van sponsoring. Daarnaast steken we ook onze handen uit de mouwen om eenzaamheid onder jongeren onder ieders aandacht te brengen.

Join Us is..

Stichting Join Us zet zich in voor eenzame jongeren van 12-25 jaar oud. Het doel natuurlijk: deze eenzaamheid terugdringen. Hoe? Door jongeren samen te brengen en hen helpen sociaal sterker te worden. Het Join Us-programma & het landelijke meldpunt voor eenzame jongeren zorgen hiervoor. Ook is er een online omgeving waar jongeren onder andere tips, ervaringsverhalen en zelftests kunnen vinden.

in 2016 richtte Jolanda Join Us op. Vanuit haar expertise als pedagoge kwam zij jongeren tegen die de hele zomervakantie geen leeftijdsgenoten zagen. Dit raakte haar diep. Vanuit haar eigen ervaring wist zij, zoals wij allemaal eigenlijk wel weten, hoe onzeker het bestaan van jongeren soms is. Want zijn je vriend(inn)en er wel tijdens de pauze? Of moet je je bammetje ergens alleen opeten?

De gedachte achter deze prachtige stichting: ‘Iedereen verdient het om samen dubbel te liggen van het lachen en tranen te kunnen delen.’ En het blijft niet bij deze mooie woorden: in 2020 hielp Join Us maar liefst 573 jongeren! Waaronder Emma:

Waarom wij Join Us joinen?

Van oudsher is ons vakgebied er een met een grote diversiteit aan co(ncu)llega’s. Iets waar wij heel goed mee om kunnen gaan. Bijna wekelijks ontvangen we bedankjes voor de prettige manier van collegialiteit. We zien in het veld vriendschappen ontstaan en merken at de goede vibe aanstekelijk werkt. Wij werken niet alleen, maar hebben ook veel lol. En iedereen is PARTOF. Exact om die reden past Join Us bij ons.