1 juni 2022

Kappen nou! Daar gaat mijn inkomen…

Vacature Telecom Vast contract

Het is een gekke wereld. Al maanden staan de prijzen in de Energiemarkt bizar hoog. Dat raakt elke consument keihard in de portemonnee. Maar als je dagelijks op pad bent als adviseur uit naam van Energiemaatschappijen, dan kan het heel goed zijn dat je nu ook op je inkomen keihard geraakt wordt. Dubbel sh*t dus. Zie jij nog kansen?

Verkoopteams die niet mogen lopen, vergelijking-websites die stil worden gezet of telemarketing die gewoon keihard te horen krijgen dat ze niets voor (bestaande) klanten kunnen betekenen. Het is een gekke wereld die op deze schaal nog nooit is voorgekomen. Als energieadviseur ben je dagelijks in gesprek met mensen die jij graag klant wil maken. Maar met de huidige tarieven kan het heel goed zijn dat je nu (bijna) niets verkoopt en wellicht nog erger; op de bank zit te wachten tot je weer mag. En dat is gewoon sh*t.

Een goede voetballer uit Amsterdam zei ooit: Elk nadeel, heeft zijn voordeel. Dat de energieleverancier deze keuze moet maken is enorm balen natuurlijk. Iets waar niemand op zit te wachten. Maar dat jij, soms al jaren lang, ervaring hebt in het commercieel adviseren van potentiële klanten is voor de komende jaren een keihard voordeel. Alle Telecomproviders van Nederland zijn begonnen met de glasvezelaanleg, maar dat gaat de komende jaren nog keihard door. Er is gebleken dat persoonlijke verkoop een zeer belangrijk kanaal is en zo ook bij onze opdrachtgever T-Mobile. Dus hier is jouw kans!

Eén ding is zeker. Verkopers houden van verkopen. Bij ons ga je, na een goede omscholing, aan de slag als Glasvezeladviseur in de consumentenmarkt. En je mag meteen zeggen dat je werkt voor de snelst groeiende provider op dat gebied. Je komt in een team vol enthousiaste adviseurs bij het leukste Fieldmarketing bureau van Nederland (okay, dat vinden wij zelf natuurlijk 😉). Een goed salaris, lekkere bonusregeling en leuke collega’s die altijd in zijn voor een feestje, Game-Avond of onze speciale Sales Rally’s.

Zeg dan je slopende conversie gedag en start vandaag nog je carrière als Glasvezel Adviseur. Solliciteer nu! 🚀

Oh, en mocht je toch héééél graag wel energiediensten blijven verkopen? Dat doen wij ook. Ook in deze tijden. En ja, met tevreden klanten, een goede conversie…en bonus 😛.