6 oktober 2021

Alleen samen kom je verder

Partner Sales Ondernemen

PARTOF wordt graag PARTOF_YOU schreven we een aantal weken geleden. En nu injecteren wij onze kennis van sales, marketing en People Management al bij de eerste samenwerking. Met Marketing Coördinators zetten we de eerste en belangrijke stap naar Certified Sales Partners.

Ons geheim is hun geheim

Het geheim van de smid? Wij vinden het geen probleem om dat te verklappen. Al jaren houden wij ons bezig met het opzetten van fieldsales en -marketingteams en inmiddels hebben we een bewezen succesvolle on- en offline werkwijze ontwikkeld. Dit zetten we dan door in bij gave A-merken in Nederland en België. Onze strategie implementeren we volledig transparant in de vaak jonge organisatie als we samen aan de slag gaan. Wij geloven dat sales pas écht gaat vliegen als het verbonden is met alle afdelingen. We kijken daarom niet alleen naar sales, maar combineren dit met marketing, HR en service.

Eigen ondernemer

We zeggen niet voor niks dat we PARTOF_YOU worden. De ondernemer heeft een eigen visie en wij hebben de opdrachtgevers, kennis en processen. Wij stormen niet binnen om alles om te gooien, we maken graag gebruik van hun sterke punten. Daarom starten we altijd met een inventarisatie. Welke ideeën hebben ze, hoever ben je en wat kan er beter? Natuurlijk coachen we je in elke stap op de manier van Qredits.

Stap voor stap

Laten we eerlijk zijn. Een eigen bedrijf beginnen kan best spannend zijn. Dat weten wij als geen andere. Maar door de werkwijze van PARTOF_YOU kan de nieuwe ondernemer heel klein beginnen als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) en door te leren doorgroeien naar een bedrijf waar je alles touwtjes in handen hebt. En in die mooie reis zijn wij er om de hobbels vlak te maken.

Devran van Marketing Coördinators is al weer een stuk verder, maar als ondernemer staat hij echt nog aan het begin. Zijn drive gaat hem ver laten komen. En wij helpen hem daar graag bij.

Wil je ook je eigen bedrijf starten met de kickstart van PARTOF? Stuur dan een bericht en we drinken snel ☕️