30 augustus 2021

Podium voor PARTOF 🤩

Wakeboarden Fun Podium

We kunnen dus ook buiten de sales winnen. Op 28 en 29 augustus was Nederlands Eerste Internationale Features Only Wakeboard Contest bij Wet ’n Wild in Alphen aan den Rijn. En Veterans Team PARTOF pakte het hele podium!

Co, Sebastian, Peter en Chris wekelijks nog actief in het wakeboarden hadden samen één doel en dat begon allemaal op een zonnige zomer in 2019 op de steiger in Alphen aan den Rijn.

Je hebt verschillende categorieën tijdens zo’n contest. Het begint bij de mini’s en eindigt met de veteranen (40+), maar de laatst genoemde is altijd ondergeschoven qua aantal inschrijvingen. Waarom? Geen idee, maar ik wist wel dat er iets aan moest gebeuren. Wekelijks zie ik gedreven “ouwe” gasten knallen op die baan en dat moest zichtbaar worden in een contest. En dan is het natuurlijk helemaal mooi als er een primeur is: dus IWW Features Only bij “home-cable” Wet ’n Wild MOEST het worden.

Bij PARTOF is leeftijd niet eens een vraag tijdens het solliciteren. Age is just the numbers of years you’d fun in life en dat merk je dagelijks op onze werkvloer. Wakeboarden is voor ons allemaal lekker fit blijven, lol hebben en vrienden maken. Daarom is het voor iedere PARTOF-fer ook altijd gratis om met deze gave sport bezig te zijn en dat samen met nog 3 vrienden.

Nu dat ik mee heb gedaan hoor ik veel meer maten van mij dat ze nu mee durven doen Co, teamrider PARTOF_

Co van Duijkeren, jarenlang actief op en naast het water. Een voorbeeld voor velen en altijd op zijn wakeboard met een dikke glimlach. Heel logisch dus dat hij als teamcaptain van Veterans Team PARTOF meedeed aan deze contest. Na zijn 2e plek in de kwalificatie wist hij team-maten Sebastian en Chris, met een dikke 68 punten in de finale, ver achter zich te laten. Een verdiende eerste plek dus. “Het is gewoon gaaf om te zien hoe aanstekelijk dit werkt. We hebben een leuke groep fanatieke gasten die het hele jaar door boarden. Leeftijd maakt echt niet uit. En veel daarvan durven door deze gave actie gewoon volgende keer mee te doen” (Co)

“Okay, dit was een eerste keer. Maar in het VT van PARTOF komen kan niet zomaar. We zijn dit gestart omdat we in voorgaande wedstrijden deelnemers zagen die met de start vielen en misschien één kicker durven te nemen. Die sporen we hier graag mee aan om mee te durven groeien en net als de jonge gasten nieuwe tricks uitproberen. Op je bek gaan, blauwe plekken en pijntjes horen erbij. Volgend jaar het EK en ik ben benieuwd welke aanvragen het VT daarvoor gaat krijgen.” (Chris)

Ook PARTOF worden? Solliciteer dan snel!

Auteur: Chris/PARTOF_

Fotografie: Rolf Parée