14 juli 2021

010 staat op de PARTOF_kaart

Office Rotterdam #samengroeien

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver… Sven is officieel “chef kantoor Rotterdam”. Hoewel wij al lang wisten dat Sven een hardwerkende topper is, zijn we mega trots op deze nieuwe ontwikkeling. Want een nieuwe locatie betekent dat we hard aan het groeien zijn! 📈

De ontwikkeling van onze Sven is ook niet te missen. Eerder in zijn carrière was hij accountmanager in de voedingsmiddelen.🥪 Maar al dat eten was hij zat, dus is hij bij ons aan de slag gegaan als verkoopadviseur. Nu heeft Sven de stap gemaakt van verkoopadviseur naar teamleider. En niet zomaar een, maar een teamleider met zijn eigen vestiging.🏢

Vanaf nu wordt het kantoor de place to be voor alle adviseurs in Rotterdam en omstreken. Elke ochtend samen met je collega’s de dag beginnen op kantoor terwijl je je kopje koffie drinkt ☕ of even met z’n allen gamen🎮 , dat kan nu allemaal. Uitwisselen van verkooptips, ervaringen en gewoon even je collega’s weer zien, lekker toch? Benieuwd naar hoe jij stappen kan maken bij PARTOF? Bel, app of mail ons en wellicht krijg jij de volgende kantoor sleutel uitgereikt.😉🔑