6 juli 2021

Sales Masters in de Mud

Mud Masters Realness

Bij PARTOF doen we het samen. Samen trotseren we de hoogste pieken ⛰️ en kruipen we door modderige dalen. Letterlijk. Afgelopen zaterdag maakte Team PARTOF de smerige, glibberige, met modder overgoten hindernisbaan van de Mud Masters Obstacle Run onveilig πŸƒβ€β™‚οΈ

Geen teambuilding of als zijnde een workshop. Nee, gewoon omdat Yanou het idee opperde en iedereen direct enthousiast was. Dus zo gezegd, zo gedaan. Chris regelde toffe shirts, de kaartjes werden besteld en iedereen begon met trainen πŸ‹οΈ

Behalve Adebo natuurlijk, want man, wat is die gozer fit. “Terwijl ik naar adem happend mezelf over de hindernissen heen sleepte, ging Adebo er al dansend overheen. Hij deed af en toe zelfs gewoon nog even een extra oefening tussendoor”, aldus Jeroen (die ook mΓ©ga fit is 😜).

Maar wie ook zeker niet afdoet aan de term ‘fitgirl’ is onze Yanou. Haar bodybuild carriΓ¨re is natuurlijk een stevige basis voor deze uitdaging. Dus geen hindernis te moeilijk voor Yanou! πŸƒβ€β™€οΈ Hardlopen is natuurlijk toch wel wat anders dan brute spierkracht, dus dat viel wat zwaarder. Voor Bart gold het tegenovergestelde. Hij is een ervaren hardloper en legde de kilometers dus zonder problemen af.

Over Kim kunnen we maar 1 ding zeggen: getraind en gefocust. OkΓ©, 2 dingen dus. De modder was even wennen, maar eenmaal door, liet ze het allemaal over zich heen komen. Soms letterlijk πŸ˜† Onze mooiboy Laurens blijkt ook niet vies te zijn van een beetje modder. Hij flaneerde over de obstakels en slaagde erin zijn strakke kapsel on fleek te houden 😏

De special guest van de dag was zonder twijfel de dochter van Sandy. Stoer als ze is deed ze gewoon mee aan de Obstacle Run 🀩 Ook de vrouw van Sandy was van de partij! Weliswaar vanaf de zijlijn, maar hΓ© we hebben ook cheerleaders nodig! πŸ™Œ

Na afloop werd er natuurlijk bier gedronken en gingen we los op wat verdacht veel op een festival leek. Als is het moeilijk dit te identificeren na zo’n lange tijd geen feestjes 🧐 Al met al: een meer dan geslaagde dag met deze bikkels πŸ’ͺ