2 juli 2021

Meet the Team: Yanou

Meet the Team Yanou Verkoopmedewerker

Yanou is één van onze toppers van team T-Mobile 💪 Gezellig kletsen én tot de kern komen met potentiële klanten is iets waar zij onwijs goed in is. Yanou is dan ook niet meer weg te denken bij PARTOF. Glad to have you Yanou! #lobi 💚

Naast werken bij PARTOF houdt Yanou veel van sporten 🏋️ Ze deed veel aan bodybuilding. En daaruit kwam nog een passie rollen: koken. Want bij gezond leven en veel sporten hoort natuurlijk ook gezond eten. Naast het gedisciplineerd sporten en eten, houdt Yanou ook van een lekker drankje op z’n tijd 🍹

Waarom Yanou het werken bij PARTOF zo leuk vindt? “Ik vind het werk leuk, omdat je persoonlijk contact heb met potentiële klanten en ik dus de hele dag lekker kan kletsen 💬 Ik hou er daarnaast van om lekker buiten te lopen, een hele dag stilzitten is niets voor mij.”

DÉ TIP VOOR NIEUWE COLLEGA’S

Yanou heeft dé tip voor alle (nieuwe) verkoopadviseurs: “Gewoon lekker doorzetten! Elke deur heb je weer een nieuwe kans en kan je jezelf weer verbeteren.” 📈

Hou jij net als Yanou van lekker kletsen en kan jij ook niet stilzitten? Sluit je dan aan bij het gezellige team van Yanou! Solliciteer snel en ga aan de slag!