28 juni 2021

Je komt voor een stage en gaat weg met een baan

Stage Vakantiewerk Blijven werken

Het kantoor in Alphen a/d Rijn is niet meer hetzelfde. Na het vertrek van ons 3-tal stagiairs viel er een ijzige stilte 🧊🤫 Geen eindeloos gediscussieer over het beste design voor en social media post, geen gratis-en-voor-niets horoscooplezingen, geen eindeloze nieuwe, verfrissende ideeën…

Je kunt je wel voorstellen dat we het hier moeilijk mee hebben 😔 Maar, na regen komt zonneschijn toch? He-le-maal waar gelukkig. Want Marina (HR-stagiair) en Samantha (Commerciële Economie-stagiair) blijven PARTOF_US! 🎉

Check hier een sfeerimpressie van de stages van afgelopen periode:

Wat nu?

Marina (voormalig HR-stagiair) gaat fulltime bij ons aan de slag om het advies van haar scriptieonderzoek te implementeren. En verder gaan we gewoon lekker ontdekken wat het is dat haar in haar werkende leven gelukkig maakt en waar ze PARTOF mee kan helpen groeien 💪

Samantha (de Jut van Justin’s Jul) blijft prachtige designs en gave videocontent voor ons maken. Check onze socials voor haar werk 😍 Terwijl ze haar studie Commerciële Economie afrondt, leert ze bij ons in de praktijk het bedrijfsleven echt kennen.

In het geval van Justin (de Jul van Samantha’s Jut) moest het helaas zo zijn dat onze wegen hier scheiden 😢 Maar, als het aan ons ligt niet voor lang. Wie weet kunnen wij na zijn studie Commerciële Economie weer met volle teugen van zijn enthousiasme genieten.

Wij zoeken jou!

Bij PARTOF is volop plek en ruimte om tijdens je studie te leren, ontdekken en vooral lekker doen 😁 In de vorm van vakantiewerk (en zodra school weer begint als bijbaan) optimaliseer jij je verkoopskills bijvoorbeeld als Verkoopmedewerker. Precies weten hoe je klantbehoeften achterhaalt en omzet in een product met als uitkomst een tevreden klant ➡️ je doet het bij PARTOF.

Voor aankomend schooljaar hebben wij weer plek voor gezellige, ondernemende stagiairs. Dus ben jij nog op zoek naar een stageplek waar jij écht je ei kwijt kunt 🥚 waar jouw talenten de basis zijn van onze spetterende samenwerking? Belmail of app ons dan, want wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!