23 juni 2021

JOIN US op de groene bank van PARTOF_

Sponsor Samen strijden Trots

Verkopen: leren om contact te leggen en te praten met mensen die je nog nooit gezien hebt. Totale vreemden ineens benaderen door op de deurbel te drukken of om zomaar op straat aan te spreken. Dat is zeker niet makkelijk. Je hebt allemaal wel eens een situatie meegemaakt waarin je opnieuw contact moet leggen. Je eerste schooldag, je eerste werkdag bij dat nieuwe baantje of die verjaardag waar je heen moest van je ouders. Hoe begin je? Wat zeg je wel en wat zeg je juist niet? En dan die aandacht die volledig op jou gericht is. Hoe ga je daarmee om? Die eerste stap richting het onbekende is gewoon rete-spannend. Lijkt verkopen dan op vrienden (willen/kunnen) maken? Ik denk van wel. 

Bij PARTOF hebben we samen zijn, leuke dingen doen en werken naadloos verbonden. Je trekt veel met elkaar op en enthousiasme werkt aanstekelijk. Het is dan ook gaaf om te zien dat er onder collega’s vriendschappen ontstaan. Spontane drankjes op het terras of lekker BBQ’en in de tuin hoort er gewoon bij. En iedereen mag meedoen. Bij ons werken geen gelikte verkopers die met mooie praatjes verkopen. We spreken in trainingen eigenlijk alleen maar over het sociale aspect van verkopen. Mensen kopen namelijk van mensen. Door juist deze factoren te trainen zien we hele mooie mensen ontwikkelen. En alleen al het zien van deze persoonlijke ontwikkeling geeft zoveel voldoening. 

Stichting Join us dringt eenzaamheid onder jongeren tussen de 12 en 25 jaar terug. Dit doen ze door jongeren samen te brengen en te helpen sociaal sterker te worden. Samen met partners streven ze naar een samenleving waarin jongeren erbij horen en zichzelf kunnen zijn in contact met anderen. En sinds 1 juni 2021 mag PARTOF zich zo’n trotse partner van Join us noemen. Die samenwerking zal meer gaan brengen dan een financiële ondersteuning. Join us bestaat inmiddels uit een groot team, maar is ontstaan op initiatief van de Veghelse Jolanda van Gerwe.

Ruim 97 kilometer zat ze in haar auto om met Laurens en mij kennis te maken. De High 5 moest nog even plaatsmaken voor een Fly 5, maar het welkom was zeker niet minder gemeend. Jolanda kiest een hip kopje bruisende Waterdrop MicroTea die nog lekker smaakt ook 😀 en we gaan om tafel. Dat werd een leuk gesprek, waarbij al diverse ideeën over tafel gingen. Het is heerlijk om te ervaren met welke passie Jolanda dit doet. Daar kregen wij energie van. “Van de slappe lach tot aan samen huilen. Hebben we dat niet allemaal nodig?” aldus Jolanda. 

Bij PARTOF zijn we trots dat we als partner ons steentje mogen bijdragen aan zo’n goed doel. Volg ons op dit gave avontuur en 👍🏻 ons op FaceBook en Insta. En ben je op zoek naar gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling en vooral samen vriendschappen creëren? Kijk dan ook eens naar onze vacatures.