9 juni 2021

5 values: We’re a no nonsense, open company

Bedrijfswaarden How we roll? Zo dus

Work hard, play hard. Als we in het kort moeten uitleggen wat onze filosofie is, roepen we deze 4 woorden. Maar waar zijn die woorden uit opgebouwd? Hoe zorgen we ervoor dat alle ogen op hetzelfde doel zijn gericht? Het antwoord: onze 5 values.

  • We’re a no nonsense, open company
  • We build with a balanced heart
  • We treat you like royalty
  • We’re team players
  • We are the change we seek

Heel leuk deze statements, maar wat bedoelen we er precies mee? En hoe brengen we in praktijk wat we op papier roepen? Voor de eerste value die we uitlichten, geldt het volgende:

We’re a no nonsense, open company

Eerlijkheid, ook wanneer het even niet gaat zoals we hopen, zorgt voor vertrouwen. Het vertrouwen dat partners, klanten en (potentiële) medewerkers PARTOF geven, zorgt ervoor dat wij kunnen blijven doen wat we doen. Dat we partners kunnen blijven verbazen met behaalde resultaten. Dat we klanten de mooiste abonnementen aan kunnen blijven bieden. En dat we samen met (potentiële) medewerkers het beste uit elkaar kunnen blijven halen.

Wij beseffen ons heel goed dat we alleen samen verder komen. Daarom is alles bespreekbaar. Alle ideeën zijn welkom. We nemen ze altijd serieus. We doen wat we zeggen en durven ook nee te verkopen. Wat we al kunnen schreeuwen we van de daken en wat we nog niet kunnen dat gaan we leren. We zijn niet bang om te worden nagedaan of gekopieerd. Sterker nog; daar worden we blij van. Fouten maken mag, graag zelfs. Want hoe meer fouten je maakt, hoe meer je leert.

Hoe we de overige 4 values in de praktijk brengen? Stay posted!