16 april 2021

Meet the Team: Marina

Meet the Team Marina HRM-stage

Onze bijna-klaar-met-haar-HR-studie onderzoekstagiair: Marina 🧐 Hoe tillen we ons onboardingsproces naar een hoger niveau? Marina gaat het ons vertellen. Tot eind juni vergezelt ze ons op de headquarters in Alphen.

Maar onderzoeken is niet het enige waar Marina goed in is. Ze helpt Daniek ook met recruitmentwerkzaamheden. Dus als jij bij ons solliciteert, kan het zomaar zijn dat je Marina aan de lijn krijgt 📞

Heb jij je altijd al afgevraagd waarom je in elkaar zit zoals je in elkaar zit? Marina kan het je vertellen. Ze is namelijk helemaal thuis in de astrologie ⭐ Verder houdt Marina van lekker koken & tv-programma’s als Kijken zonder Kopen. Ze woont namelijk sinds kort op zichzelf 🏠

Zodra het weer mag vliegt Marina het liefst direct richting Bali of Thailand. Maar een eigen huisje kost geld, dus ze neemt ook genoegen met Spanje of Griekenland 😜

WAAROM PARTOF?

“De vacaturetekst en vibe van de organisatie spraken me gelijk al erg aan. De humor en gezelligheid van de collega’s vind ik altijd heerlijk. Hoe er met elkaar wordt omgegaan en hoe laagdrempelig dat is, is een grote USP van PARTOF. De vrijheid en ruimte die ik krijg om mee te denken geven me ook echt het gevoel dat ik PARTOF the team ben.”

Wil jij die vibe ook voelen? Solliciteer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar daniek@partof.nl. Wie weet tot snel 👋