15 maart 2021

Meet the Team: Silas

Meet the Team Silas Verkoopadviseur

Meet Silas! Een van onze T-Mobile-toppers. Sinds januari is hij PARTOF_US en verblijdt hij ons met zijn gezelligheid. En is het veld, daar scoort hij! ๐Ÿฅ… Good to have you Silas!

Naast scoren voor T-Mobile is Silas oa te vinden in de boeken. Hij studeert namelijk Bos- en Natuurbeheer. Zo’n buitendienstfunctie vindt hij dan ook een dik pluspunt! โž• Verder is Silas vaak te vinden op Twitch, waar hij zelf vaak streamt ๐ŸŽฎ

Wat Silas het leukst vindt aan werken bij PARTOF? “De mensen die ik elke dag ontmoet vind ik erg leuk ๐Ÿง‘โ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘ Zoveel verschillende persoonlijkheden die je tegenkomt. Verder vind ik het fijn dat je mensen echt helpt met geld besparen ๐Ÿ’ฐ Vooral omdat sommigen het financieel wat krapper hebben.”

DE GOUDEN TIP

Voor nieuwe verkoopadviseurs is Silas’ gouden tip ๐ŸŒŸ: vooral lekker jezelf zijn. โ€œWees jezelf en wees altijd eerlijk. Zorg dat je de mensen ook echt kan bieden wat je ze belooft.โ€

Wat hij ook mee wil geven is dat je je vooroordelen over het werk achter je moet laten. โ€œGeef het gewoon een kans, het is veel leuker dan je misschien denkt! ๐Ÿ˜ Je verwacht het misschien niet, maar veel mensen zijn erg blij wanneer je ze vertelt dat er glasvezel is aangelegd bij hen in de buurt”, aldus Silas.

Dus, wat zeg je ervan? Solliciteer & laat je verrassen door deze afwisselende, gezellige & leerzame job ๐Ÿ’ช