22 februari 2021

Meet the Team: Savanha

Meet the Team Savanha Promotor

Savanha is een van onze strijders bij team DELTA Fiber 💪 In het mooie Zeeland bezoekt zij potentiële klanten en gaat gezellig met ze in gesprek. En dat doet ze onwijs goed. Daarom zijn wij trots dat we Savanha PARTOF_US mogen noemen 🧑🏻‍🤝‍🧑🏻

5 dagen per week zet Savanha zich als promotor in voor DELTA Fiber. Na het werk klets Savanha graag lekker door met haar vrienden 💬 “Ik vind het leuk om lekker met vrienden wat te doen.”

“Ik ben blij dat ik bij PARTOF een baan heb gevonden waar ik het onwijs naar mijn zin heb! Ik werk in een team vol leuke mensen. Het voelt daardoor ook echt als een team”, aldus Savanha.

DÉ TIP VOOR NIEUWE COLLEGA’S

Savanha adviseert beginnende promotors: “Blijf jezelf! Je gaat op een gegeven moment je eigen stijltje ontwikkelen. Hou dat aan, want dat past bij jou en de klant merkt dat natuurlijk ook. Als je jezelf blijft praat je ook veel makkelijke en heb je superleuke gesprekken.”

Wil jij ook aan de slag als promotor? En je aansluiten bij het gezellige team van Savanha? Solliciteer dan snel en ga aan de slag 💪