9 oktober 2020

Meet the Team: Swenn

Meet the Team Swenn Sales Coach

Al sinds het begin der PARTOF-tijden bij ons: Swenn. Begonnen als Verkoopadviseur, doorgegroeid tot Teamleider en nu nóg een stap gemaakt naar Sales Coach. Iedere dag begeleidt Swenn team Alphen met veel plezier en toewijding. En daar zijn we ontzettend blij mee! 😁

Onze sales champ

Dat Swenn een sales champ is, bevestigen zijn resultaten. Poeh, wat kan die gozer verkopen zeg! Iedere dag knalt hij de sales erin. Hij is niet voor niets de ongeslagen winnaar van onze Sales Rally’s 🏆 (we dagen je uit om hem van zijn troon te komen stoten!).

Nom nom nom

Buiten een liefde voor sales, heeft Swenn ook veel liefde voor lekker eten 🍽️ “Naast werk ben ik vaak in de sportschool, omdat ik uiteraard dol ben op lekker eten! Verder vind ik het heerlijk om thuis te zijn en lekker niks te doen!”, aldus Swenn.

Swenn’s tip

Van Swenn, voor jou. Een tip. Maak van iedere sale weer een nieuw kunstwerk. Hoe? “Zeg tegen Daniek (onze recruiter) dat je bij mij in het team wilt en ik leer het je! 😜”