28 september 2020

Sales Rally september

Sales Competitie Beter dan ooit

Afgelopen zaterdag was het weer tijd om te knallen 🔥 Tijdens de Sales Rally gingen onze PARTOF’ers the battle of sales met elkaar aan. Met hoeveel € onze toppers naar huis gingen? Je leest het onderaan. Dat wil jij natuurlijk ook. Dus solliciteer direct!

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de Sales Rally, hier een korte uitleg. Van 09.30 tot 17.30 uur gaan onze verkoopadviseurs op pad. Zoals iedere andere werkdag krijgen zij hun basisvergoeding + een bonus per sale. De verkopers met de meeste sales krijgen nog een extra prijs 🤑

Goed, beter, best

Het doel: de score van de laatste Sales Rally overtreffen. Meer dan 46 sales dus. Als brandstof kreeg iedereen een goed gevuld lunchpakket mee. Inhoud: o.a. First Energy Gum & een tegoedbon van een bekend fastfood (want tijd is geld) restaurant (iets met een grote gele M).

Beter dan ooit tevoren

Tijdens het eerste kwartier kwamen er al 3 sales binnen. Al snel wisten we dat de scores van deze Sales Rally die van alle andere zouden overtreffen. Het was een spannende dag. De top 3 veranderde met de minuut.

En de beste score ooit werd het! We sloten de dag af met 68 sales 😲 Ja, je leest het goed: 68 sales. Dik over de score van de laatste Sales Rally (46) heen! Wat zijn we ongelooflijk trots.

17:30 uur

17.30 uur: het einde van de Sales Rally. Sales geschreven na deze tijd tellen niet mee voor de eindscore. 2 toppers schreven om 17.35 en 17.40 uur nog een sale… Net te laat, maar natuurlijk niet voor niets. De standaard bonus hebben de mannen sowieso in the pocket 💸

De mannen van de dag

Iedereen heeft gestreden, maar er passen er maar 3 in de top 3. Deze helden gingen er vandoor met:

#1 basisvergoeding + €170,- (17 sales) + €125,- JD Sports-bon
#2 basisvergoeding + €130,- (13 sales) + €75,- JD Sports-bon
#3 basisvergoeding + €110,- (11 sales) + €50,- JD Sports-bon