13 augustus 2020

Meet the Team: Paul!

Meet the Team Paul Junior Project Coördinator

Paul is onze Junior Project Coördinator. Wij vroegen hem hoe zijn dag eruitziet 📅 “Dagelijks zorg ik ervoor dat de adviseurs in het veld hun werk kunnen doen. Ik voorzie ze van alle benodigdheden, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: verkopen. Daarnaast verwerk ik de orders die worden verkocht en zorg ik ervoor dat klanten die nog een vraag hebben netjes antwoord krijgen. Heb ik nog wat tijd over, dan houd ik me ook bezig met het bedenken van nieuwe bedrijfsconcepten.” Een drukke dag, hè?!

Paul werkt alweer 1,5 jaar bij PARTOF. Time flies when you’re having fun! Maar wat doet hij graag naast het werk? Hij is gek op fitness 🏋️ en hij is vaak op het terras 🍻 te vinden!

Wat Paul het leukste vindt aan werken bij PARTOF? “Dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en om te ondernemen 📈 Je bent geen poppetje die om 09.00 uur binnenkomt om z’n taak uit te voeren en om 18.00 uur weer naar huis gaat. Nee, je krijgt de kans (en het wordt ook wel een klein beetje van je verwacht) om na te denken over het verbeteren van de dagelijkse gang van zaken. Kom je met verbeteringen of met een leuk plan? Ga het dan maar uitvoeren!”