27 juli 2020

Maak kennis met: Jim!

Wat is zijn functie? Hij is verkoopadviseur buitendienst D2Door!
Hij is in dienst bij PARTOF: 4 weken lang voordat corona kwam, maar nu sinds een weekje weer BACK! Bij PARTOF gekomen via de social media kanalen 📱 en via Indeed! Op zoek naar wat uitdagends waarbij sales voorop staat… dan zit je bij PARTOF goed!

Naast werken, wat doet hij dan? Met vrienden & familie 👫 tijd doorbrengen en genieten van leuke momenten samen, maar stiekem ook wel weer zin en uitkijkend naar de volgende werkdag! 😉

Wat is zijn motto? Zijn levensquote? 💪 ‘’If you believe it, you can make it. Als je ergens voor gaat, kun je naar mijn mening ver komen.”

Wat vindt hij leuk aan PARTOF? “Het bedrijf is een hecht team 👥met super vriendelijke collega’s, waardoor het soms lijkt alsof je werkt met echte vrienden! PARTOF zet zich erg in voor leuke uitjes en activiteiten waar het werk leuker en fijner door wordt!”