27 juli 2020

Meet the Team: Jim!

Meet the Team Jim Verkoopadviseur

Jim is verkoopadviseur buitendienst. Sinds zijn start bij ons schiet hij de ene sale na de andere in 💪 Hij kwam PARTOF tegen op zijn social media en besloot te solliciteren. Goede zet Jim! Hij was op zoek naar een uitdagende baan waarbij sales voorop staat… dan zit je bij PARTOF goed!

Naast werken, wat doet hij dan? Met vrienden & familie 👫 tijd doorbrengen en genieten van leuke momenten samen. En stiekem kijkt hij dan ook al wel weer uit naar de volgende werkdag! 😉

Jim zijn motto is: ‘If you believe it, you can make it’. “Als je ergens voor gaat, kun je naar mijn mening ver komen”, aldus Jim.

Het leukste aan PARTOF? “Het bedrijf is een hecht team 👥 met super vriendelijke collega’s, waardoor het soms lijkt alsof je werkt met echte vrienden. PARTOF organiseert vaak leuke uitjes en activiteiten. Dat maakt het werk nóg leuker en fijner!”