15 juli 2020

Meet the Team: Bart!

Wat doet hij binnen PARTOF? Zijn functie is teamleider. Hij werkt al best lang bij PARTOF,ย  nu alweer 2 jaar en 5 maanden…

Hoe hij bij PARTOF terecht is gekomen? Hij heeft zelf gesolliciteerd op een vacature en een paar dagen later kreeg hij al een belletje ๐Ÿ’ฌ of hij op sollicitatiegesprek wilde komen. Het was een heel positief en energiek gesprek en hij was โœ”๏ธ aangenomen!

Maar, naast werk, wat doe je nog meer graag? Zijn hobby na het werken is hardlopen.๐Ÿ‘Ÿ Hij woont in de mooie provincie Zeeland, dus hij kan zelf zijn parcours uitkiezen. Dit wordt afgewisseld met strand,๐Ÿ–๏ธ duinen, bos ๐ŸŒฒen vlakke wegen. Daarnaast houdt hij ook van de bioscoop: ๐ŸŽฅ actiefilms, thrillers en horrorfilms zijn zijn favoriete genres.ย 

Een uitspraak die goed bij hem past: ‘doe je ding met passie en wees positief. Met een positieve mindset en vooruitdenken kan je veel bereiken!’ ๐Ÿ’ช

Het leukste aan PARTOF? ‘De zelfstandigheid, het team ๐Ÿ‘ฅ en het klantcontact vind ik erg cool! We hebben een heel hecht team en het is iedere dag gezellig met de collega’s,ย  de samenwerking is echt sterk. We komen op iedere plaats in Zeeland, we reizen dan met het team naar het werkgebied en geen dag is hetzelfde. Het klantcontact is ook erg leuk en afwisselend, soms heb je gewoon een leuk gesprek,ย  maar het meest fijne is toch als je weggaat bij een klant die net een contract heeft afgesloten bij je. Dat geeft een voldaan gevoel๐Ÿ˜ƒ’