15 juli 2020

Meet the Team: Bart!

Meet the Team Bart Teamleider

Bart is teamleider van ons team in Zeeland. Hij is een PARTOF’fer in hart en nieren ❤️ Wij mogen namelijk al 2 jaar en 5 maanden (van de 3 jaar dat PARTOF nu bestaat) van hem genieten!

Hoe hij bij PARTOF terecht is gekomen? Hij solliciteerde op een van onze vacatures en ontving diezelfde dag nog een belletje ☎️ De vraag was of hij op sollicitatiegesprek wilde komen. Het was een positief, energiek en gezellig. Eindstand: Bart werd PARTOF_US!

Naast zijn werk loopt Bart graag hard 🏃‍♂️ Hij woont in de mooie provincie Zeeland, dus hij kan zelf zijn parcours uitkiezen. Dit wisselt hij af met strand, duinen, bos en vlakke wegen. Daarnaast houdt hij ook van de bioscoop. Actie, thriller en horror zijn zijn favoriete genres. 

Bart zijn motto: ‘Doe je ding met passie en wees positief. Met een positieve mindset en vooruitdenken kan je veel bereiken!’ 💪

Het leukste aan PARTOF? “De zelfstandigheid, het team en het klantcontact vind ik erg cool! We hebben een heel hecht team en het is iedere dag gezellig met de collega’s. De teamband is echt sterk. We komen op iedere plaats in Zeeland. We reizen dan met het team naar het werkgebied. Geen dag is hetzelfde. Het klantcontact is ook erg leuk en afwisselend, soms heb je gewoon een leuk gesprek, maar het meest fijne is toch als je weggaat bij een klant die net een contract heeft afgesloten bij je ✔ Dat geeft een voldaan gevoel.”