22 juni 2020

Meet the Team: Yassir!

Meet the Team Yassir Manager Field Sales

Wie is Yassir? Onze Manager Field Sales! Hij is al deel van ons team sinds het begin der tijden (mei 2017, de oprichting van PARTOF). 3️⃣ jaar alweer dus! Hij is niet meer weg te denken bij PARTOF. Waarom Yassir ons al die tijd trouw is gebleven? “Bij PARTOF kan je veel leren en doorgroeien. Het is leuk om collega’s te ondersteunen en samen resultaten te behalen”, aldus Yassir.

Naast het werken vindt Yassir het heerlijk om onder de mensen te zijn. Bijvoorbeeld een lekker drankje doen op een zonnig terras of goed uiteten 🍽️ Heerlijk toch?!

Yassir zijn motto? “Je moet hard werken als je iets wilt bereiken. Je moet denken in mogelijkheden en niet in problemen.” Dit zien we dagelijks terug in zijn inzet bij PARTOF. Jeetje, wat is die jongen een harde werker! Alleen al het feit dat hij vanuit omgeving Deventer (bijna) iedere dag richting de Randstad komt 🚗 Respect!