10 juni 2020

Meet the Team: Jeroen!

Meet the Team Jeroen Project Coördinator

Wie is Jeroen? Hij is Project Coördinator / Meewerkend Voorman bij PARTOF. En een leuk weetje: hij is al bij ons sinds het begin bij PARTOF. Dat is alweer 3️⃣ jaar!

Work, work, work, maar wat doet Jeroen daarnaast? Jeroen combineert zijn hobby met zijn werk. Hij komt namelijk iedere dag op zijn motor naar kantoor 🏍️ Daarnaast vindt hij het heerlijk om over het circuit te scheuren. Ook tripjes plannen met de motor quad staan hoog op zijn lijstje. Verder is hij gek op snowboarden 🏂 en fitnessen. Een sportieve jongen dus!

Hoe herken je Jeroen? Aan zijn uitspraak ‘geintje natuurlijk’ 😆 Iets wat Jeroen vaak zegt, want een geintje op de werkvloer hoort erbij natuurlijk. En dat past ook zeker bij PARTOF. Het leukste aan zijn werk vindt hij de goede sfeer onder collega’s. Je weet wat je aan elkaar hebt, in goede en in minder goede tijden.