10 juni 2020

Meet the team: Jeroen.

Maak kennis met: Jeroen!

Wie is Jeroen? Hij is Project Coördinator/meewerkend voorman bij PARTOF_. En een leuk weetje: hij is er al bij sinds het begin bij PARTOF, dat is alweer 3️⃣ jaar lang!

Work work work, maar wat doet hij daarnaast? Hij combineert ook zijn hobby met werk, want dat is motor🏍️ rijden. Hij komt elke dag met de motor van Haarlem naar Alphen rijden, gaaf he?! Daarnaast vindt hij het ook heerlijk om op het circuit te rijden met de motor. Of zelfs tripjes te plannen in het weekend met de motor squad. Verder is hij ook gek op snowboarden 🏂, als er sneeuw ligt natuurlijk ;), en fitnessen. Sportief toch!

Hoe herken je Jeroen? Aan zijn uitspraak ‘geintje natuurlijk’. 😆 Iets wat Jeroen vaak zegt, want een geintje op de werkvloer hoort erbij natuurlijk. En dat past ook bij PARTOF_. Het leukste bij ons vindt hij de goede sfeer met collega’s 🤲 en op de werkvloer. Je weet wat je aan elkaar hebt, in goede en in minder goede tijden.

Ken jij Jeroen al? Nice to meet you!