19 mei 2020

Meet the Team: Remco!

Meet the Team Remco Verkoopadviseur

Wie is Remco? Hij is een van onze door2door-verkopers (rechts op de foto). Hij is al sinds juni 2018 PARTOF_US. Hij is een echte sales tijger 🐅 Súper enthousiast, een doorzetter en spontaan. Hij is geknipt voor de functie!

Wat Remco naast zijn werk doet? Mocht Remco vrije tijd hebben, dan gaat hij het liefste gezellig een potje darten met zijn vrienden 🎯 Of hij kijkt echte die-hard fan elke wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub: Go Ahead Eagles!

Last but not least: wat vindt Remco van PARTOF? “Er heerst een fijne sfeer waarbij iedereen gelijk is en er is een fijn teamgevoel 🧑‍🤝‍🧑 De sfeer is open en spontaan. Er worden vaak leuke uitjes georganiseerd. In het kort: het is een van de mooiste bedrijven waar ik ooit heb gewerkt.”