19 mei 2020

Meet The Team: Remco!

D2D Remco Meet The Team

It’s time to meet: Remco!

Wie is Remco? Hij is een van onze D2D verkopers, (rechts op de foto) en al in dienst bij ons sinds eind juni 2018. En sinds kort een vast dienstverband bij PARTOF_. 💪 Hij is een echte sales tijger: súper enthousiast, doorzettend en spontaan – 3️⃣ dingen die ook nog eens goed bij zijn functie passen!

Naast werken, wat doet Remco nog meer? Mocht Remco vrije tijd hebben dan gaat hij het liefste gezellig een potje darten 🎯 met zijn vrienden of kijkt hij als echte die-hard fan elke thuiswedstrijd van zijn favoriete voetbal ⚽ club: Go Ahead Eagles!

Last, but not least: wat vindt Remco van PARTOF_? “Het is een fijne sfeer waarbij iedereen gelijk is, geen rank en een fijn team gevoel. De sfeer is open en spontaan met altijd leuke uitjes. 🔝In kort is het een van de mooiste bedrijven waar ik ooit heb gewerkt.”

Nice to meet you!