13 mei 2020

Meet the Team: Charles!

Meet the Team Charles Conversiespecialist

Wie is Charles? Hij is onze Conversiespecialist. Oorspronkelijk op locatie in Middelburg, maar eigenlijk werkt hij voor alle drie onze locaties! Werkzaam bij ons sinds januari 2020, dus dat is alweer 5 maanden! Wij vroegen hem zichzelf te beschrijven in drie woorden. Zijn antwoord was: behulpzaam, resultaatgericht & FUN ๐Ÿ•บ Dat past perfect bij PARTOF!

Wat hij het leukste vindt aan werken bij PARTOF? “Dat PARTOF een open en gastvrij bedrijf is. Er is respect voor iedere collega, ieder teamlid ๐Ÿง‘โ€๐Ÿคโ€๐Ÿง‘ Het maakt niet uit hoe lang of op welke afdeling je bij PARTOF werkt. Je merkt dit in de dagelijkse manier van omgaan met elkaar. Dit zorgt voor een fijne sfeer.”

Naast zijn werk als Conversiespecialist, is Charles judoleraar voor de sportieve jeugd ๐Ÿฅ‹ Verder is hij enorm creatief en doet hij graag aan schilderen en tekenen. Wat een variatie, hรจ?!

Een tip of een top voor PARTOF? Charles gaat voor de top ๐Ÿ” โ€œGa zo door, blijf jullie eigen pad volgen en blijf doen waar jullie goed in zijn!โ€