22 april 2020

Meet the Team: Denise!

Meet the Team Denise Verkoopadviseur

Wie is Denise? Zij is een van onze deur-aan-deurverkopers uit Middelburg. Al sinds september 2019, dus ze is goed bekend met PARTOF. Naast d2d verkoper is Denise ook mama van twee lieve kids: 8 en 11 jaar oud.

En leuk dat Denise werken bij PARTOF vindt! Want wij vroegen haar: “Wat vind jij het leukste aan PARTOF?” Voor haar is het werk zo leuk omdat ze in een gezellig en klein team werkt, waarbij iedereen goed met elkaar omgaat ongeacht welke functie. Naast het leuke team, vindt Denise het leuk dat zij elke dag contact heeft met klanten. Dat sociale aspect past hartstikke goed bij haar. Want zij is enorm ambitieus, lekker spontaan, altijd vrolijk en vriendelijk en ook nog eens meelevend. Alles wat perfect past bij een d2d topper!

Denise haar herinnering van de leukste werkdag? Dat is toen zij net bij PARTOF werkte en voor het allereerst alleen op pad ging, spannend… Maar de spanningen duurde niet lang. Ze kwam zulke leuke mensen tegen aan de deur, dat ze er aan het eind van de dag met een BIG SMILE op terugkeek!

Denise haar tip voor PARTOF

“Blijf vooral zo doorgaan, het werk is geweldig. Bedankt voor alle kansen!”