9 april 2020

Meet the Team: Sven!

Meet the Team Sven Verkoopadviseur

Sven is een van onze door2door verkopers uit Middelburg. Nog niet zo lang bij ons in dienst, sinds januari 2020, maar wel al enorm enthousiast! Ook al staat d2d sales nu even stil, werkt Sven gewoon door vanuit thuis. 🏠 Want hij is niet voor niks hartstikke ambitieus, enthousiast en sociaal – goed passend bij zijn functie – dus blijft hij gewoon bezig. Naast werken focust Sven zich op twee andere dingen: namelijk zijn lieve dochter van 6 maanden 👶 en darten. 🎯 Want naast werk moet je natuurlijk ook ontspannen!

Voordat Sven bij PARTOF kwam werken, woonde hij in het zonnige Curacao☀, maar toch besloot hij naar Nederland te verhuizen. En daar kwam hij in contact met PARTOF. Soepele communicatie, goede gesprekken en toen was het tijd: beginnen bij PARTOF. Voor hem is PARTOF nog steeds zijn eerste en beste keuze, want wat hij het allerleukste vindt aan PARTOF is het klantencontact wat hij heeft, elke dag is anders en elke deur is anders. 🚪Soms is het vallen en opstaan, maar zoals Sven zegt: daar leer je alleen maar van.

“PARTOF geeft een kans aan jong en oud om te groeien. Ga zo door met deze visie, je werkt samen met zoveel verschillende mensen en door de sfeer in het bedrijf is het altijd leuk om voor PARTOF te werken en alles te geven, elke dag weer.”

Ken jij Sven al?