10 maart 2020

PART_Y

Verbinden Fun Beleving

It was epic. It was legendary. It was a PART_Y! Uit alle hoeken van Nederland stroomden de PARTOF’ers toe voor een avond vol swingende muziek, lekker eten, koele drankjes en spelletjes met ballen. Op de bovenste verdieping van de toplocatie Mooie Boules in Rotterdam kwam iedereen samen. Zoals één van de liedjes die die avond speelde zo mooi verwoordt: “It was a night to remember”.

“HEFTUG!”

Een beleving is wat we wilden creëren en een beleving was het! Bij binnenkomst hield onze security de feestgangers staande. “Ik liep binnen en dacht: ‘Huh? Is dit een act of is het serieus?’ Toen hij een waterpistool tevoorschijn toverde, was het me wel duidelijk. Toch was ik lichtelijk in shock toen hij een mes in zijn arm stak. HEFTUG!” Natuurlijk was het een act van onze illusionist, maar wel een verdomd goede!

It’s a date

Het recept voor een perfecte zaterdagavond? Een dj die échte vinyl platen draait, een photobooth, een jeu de boulesbaan en natuurlijk gezellige mensen. En die waren er zeker! Niet alleen de PARTOF’ers waren van de partij: iedereen nam zijn partner mee. Want hoe kan je elkaar nóg beter leren kennen dan door ieders wederhelft?

And the winner is…

PARTOF zou PARTOF niet zijn als we onze gezonde competitiedrang niet zouden verwerken in onze knalfuif. Daarom nomineerden we een aantal verkoopadviseurs en kon iedereen stemmen. De terechte winnaars gingen naar huis met shiny awards voor de volgende categorieën:

? Prins Hoogwaarde – Wie schrijft de orders met de hoogste waarde

? De Versleten Schoen – Wie bezoekt de meeste adressen

? Spic & Span – Wie heeft de minste cancels

Prins Hoogwaarde
De man met de Versleten Schoen
Mr. Spic & Span

See you next time!

Lang verhaal kort: het was een avond vol gelach en nieuwe connecties. De 1e editie van PART_Y was een denderend succes. Op naar de volgende!

Wil jij daar ook bij zijn? Dat snappen we natuurlijk heel goed. Je hebt 2 opties: begin een relatie met een van onze lieve, leuke, aantrekkelijke collega’s of kom bij ons werken. Hoe? Klik.