19 december 2019

Christmas Hot Chocolate Road Show

Kerst Road Show PARTOF-cultuur

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: KERST. Op HQ staat een prachtige boom en knispert ons lcd-haardvuur. Maar hoe zorg je voor dat kerstgevoel in het veld?

Met een Christmas Hot Chocolate Road Show dus! Bij PARTOF houden we van kerst (al gaat het sommigen net iets te ver als we de hele dag kerstliedjes draaien). Ons hoofdkantoor besprenkelen met kerstmagie is een makkie. Onze verkoopadviseurs ook laten proeven van de kerstsfeer is een tweede. Zij zijn altijd onderweg en werken elke dag ergens anders.

Tijdens een inspirerende lunch ontstond er een gaaf idee: we gaan kerst brengen naar onze harde werkers in het veld. Zo gezegd zo gedaan. We sloegen grote hoeveelheden chocomelk, koekjes en kerstartikelen in. Als finishing touch een kerstmuts op het hoofd en de Christmas Hot Chocolate Road Show kon beginnen!

4 teams betekent 4 locaties. Dus een Road Show was het zeker. Maar, de kilometers waren het dubbel en dwars waard! De chocomelk met slagroom was een welkome verrassing in het gure decemberweer. Even een break, een portie gezelligheid en lekker de handen warmen. Kerstcadeaus konden natuurlijk niet ontbreken. Dus voor iedereen een mooi kerstpakket.

Deze Road Show laat maar weer zien wat een persoonlijk gebaar kan doen. Blije gezichten, een mooi teammoment en een dosis nieuwe energie. Dus zeker met de kerstgedachte in het achterhoofd: “Verras de ander, voordat hij jou kan verrassen.” Bedankt voor de gezelligheid iedereen!

Meer zien van de PARTOF-cultuur? Volg ons op Facebook en Instagram. Of nog beter: wil jij PARTOF_us zijn? Solliciteer en ga direct aan de slag!

Christmas Hot Chocolate Road Show - team Ziggo