1 november 2019

DELTA investeert 100 miljoen in Zeeuws glasvezelnetwerk

DELTA Zeeland Glasvezel

DELTA start met het aanleggen van glasvezel in Zeeland. De eerste spade gaat in januari de grond in. De steden Middelburg, Goes en Terneuzen en een aantal kleinere kernen zijn als eerste aan de beurt. Het bedrijf investeert de komende jaren 100 miljoen in een Zeeuws glasvezelnetwerk.

“We zijn al gestart met het verglazen van bedrijventerreinen, zodat bedrijven de ruimte hebben om te blijven groeien en ontwikkelen”, zegt directeur Marco Visser. “Nieuwbouwwoningen voorzien we ook al van glasvezel. Nu gaan we glasvezel naar bestaande woningen aanleggen.”

Koploper in Nederland

DELTA heeft al het beste netwerk van Zeeland met downloadsnelheden tot maar liefst 1 Gbps en binnenkort 100 Mbps upload. De provider kan daarmee de komende jaren ruimschoots in de behoefte van klanten voorzien.

Tegelijkertijd kijkt het bedrijf vooruit en neemt een volgende stap in zijn netwerkontwikkeling. “Uiteindelijk wordt alles glas. Dat is het meest toekomstbestendig. Door heel Nederland leggen we glasvezelnetwerken aan en dat gaan we nu ook in Zeeland doen”, zegt Visser. “Met ons Zeeuwse netwerk zijn we nu koploper in Nederland. Daar zijn we trots op en we gaan ervoor zorgen dat dat zo blijft.”

In de grotere steden van Zeeland ziet DELTA de hoeveelheid data over het netwerk het sterkst toenemen. Daarom kiest de telecomprovider ervoor om als eerste Middelburg, Goes en Terneuzen van glasvezel te voorzien.

Next Generation Netwerk

In 2017 startte DELTA met het project Next Generation Netwerk. Een megaklus waarbij door heel Zeeland op 15.000 plaatsen de netwerkapparatuur wordt vernieuwd. Ook stapte de provider over naar volledig digitale tv en radio. Daarom is het nu mogelijk om 1 gigabit per seconde aan te bieden via de kabel met binnenkort ook uploadsnelheden tot 100 megabit per seconde. Tegelijkertijd blijft DELTA het netwerk uitbreiden en vernieuwen.

Persoonlijk in gesprek met de klant

PARTOF staat al sinds 2017 voor DELTA nauw in contact met de klant. Waarom? Wij houden van sales & marketing. We omarmen de mogelijkheden van technologie, maar vergeten ook de kracht van persoonlijk contact niet. Digitaal verleiden, persoonlijk converteren. Die combinatie, die maakt ons uniek. Het is onze passie en heeft onze volledige focus. We denken strategisch met je mee en gaan dan praktisch aan de slag. Dat doen we op een manier die perfect aansluit bij jouw specifieke case en doelgroep. We maken daarbij moeiteloos de verbinding tussen marketing, sales en service. Al onze medewerkers hebben een onuitputbare drive om er elke dag weer alles uit te halen wat erin zit. Ze weten hoe waardevol blije klanten zijn en gaan voor die glimlach. Ze staan nooit stil en blijven leren. Met hun aanstekelijke enthousiasme weten ze anderen telkens weer te motiveren en te overtuigen. Zo dragen ze bij aan het succes van de mooiste bedrijven. We horen je denken. Deur een deur-verkoop in Zeeland? Werkt dat dan? Jazeker! Hoe “zwaer ” dat in het begin was kun je hier lezen.

DELTA adviseur worden?

Door de juiste vragen te stellen en goed naar de potentiële klant te luisteren weet jij hun behoeften moeiteloos te achterhalen. Vervolgens overtuig je hen met jouw enthousiasme en goede argumenten van jouw oplossing. Je krijgt een kick van mooie resultaten en hebt een passie voor sales. Haal het beste uit jezelf en jouw carrière en ga aan de slag als verkoopadviseur bij PARTOF en solliciteer direct!