30 november 2018

Van verkoopconcept naar conversie

Conversie Concept Nieuwe klanten

Resultaat voorop

Een goed verkoopconcept laat haalbaarheid en flexibiliteit zien. Daarom zetten wij de uitvoering altijd op één. Onze verleiders hebben jouw resultaat voor ogen. Door goed samen te werken maken we gebruik van elkaars kunsten. Zo haal je het maximale uit je budget om de markt te activeren. Vanaf stap 1 in het concept richten we ons op 80% bereik en 20% conversie. Hierin creëren we een omgeving waar jouw markt ons kan bereiken. Lees in onze cases hoe we door een juiste strategie VodafoneZiggo helpen naar een gave conversie.

Partnership

Onze teams zorgen ervoor dat jouw merk(en) optimaal vertegenwoordigd worden op de vloer. Onze kunst tonen we aan met geavanceerde software. Door het monitoren van het resultaat kunnen we bijsturen waar nodig om zo een uitstekende executie neer zetten. Hierbij staat partnership centraal. We koppelen elkaars middelen naadloos aan elkaar en bereiken daardoor het afgesproken resultaat. Door de regie in handen te nemen houden we zicht op een bereik van 80%.

Onuitputbare drive

Wie gaat morgen jouw klanten adviseren en begeleiden? En welke technologieën komen er op je af ? We werken met ambitieuze medewerkers die iedere dag beter willen worden. Voor iedereen is een persoonlijk ontwikkelingsplan beschikbaar en perspectief op het maken van mooie stappen. Twee keer per jaar wordt de ontwikkeling uitvoerig gemeten en besproken en zo blijven we focus houden op groei. We stomen onze medewerkers klaar voor een volgende stap; bij voorkeur bij de opdrachtgever of binnen PARTOF_. Deze drive is DE stap naar een 20% conversie.

Wat ons zo goed maakt?

Wij zijn PARTOF en wij houden van sales & marketing. We omarmen de mogelijkheden van technologie, maar vergeten ook de kracht van persoonlijk contact niet. Digitaal verleiden, persoonlijk converteren. Die combinatie, die maakt ons uniek. Het is onze passie en heeft onze volledige focus. We denken strategisch met je mee en gaan dan praktisch aan de slag. Dat doen we op een manier die perfect aansluit bij jouw specifieke case en doelgroep. We maken daarbij moeiteloos de verbinding tussen marketing, sales en service. Onze verkopers hebben een onuitputbare drive om er elke dag weer alles uit te halen wat erin zit. Ze weten hoe waardevol blije klanten zijn en gaan voor die glimlach. Ze staan nooit stil en blijven leren. Met hun aanstekelijke enthousiasme weten ze anderen telkens weer te motiveren en te overtuigen. Zo dragen ze bij aan het succes van de mooiste bedrijven.

Het begint vaak met een goede bak koffie en een gesprek. Laten we eens van gedachten wisselen en sparren over jouw uitdagingen. Je zult zien dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt. We denken graag mee over hoe we jouw verkopen een boost kunnen geven.