23 november 2018

Huiseigenaar speelt in op Black Friday-gekte

BlackFriday Vinkeveen Huis te koop

Dat het bij PARTOF_ een commercieel inspirerende omgeving is wordt mooi duidelijk als collega Minouche van HR & Office haar huis te koop heeft staan. Ze weet hoe belangrijk het is om als verkoper een onuitputbare drive te hebben en met een aanstekelijke enthousiasme anderen telkens weer te motiveren en te overtuigen.

“Als de winkels het kunnen, waarom wij dan niet. Het leek ons dus vooral een leuk idee om een keer te proberen en we zien wel wat het oplevert.”

Samen met haar man gaat ze in Haarlem wonen, dus staat hun huis in Vinkeveen te koop. Ze zagen de Black Friday-gekte en dat inspireerde hen om iets ludieks te doen. Ze bieden nu 10.000 euro korting op hun huis, mits de koopakte op black Friday, voor 17.00 uur wordt ondertekend. Als de winkels het kunnen, waarom wij dan niet. Het leek hen dus vooral een leuk idee om een keer te proberen en te zien wat het oplevert.

Minouche die met haar man in Haarlem gaat wonen, hoopt met de actie geïnteresseerden over de streep te trekken. „We hebben vier of vijf kijkers die erg serieus zijn, op deze manier proberen we ze over de streep te trekken. Al zijn andere woningzoekenden natuurlijk ook van harte welkom.”

Ze besloten samen een event op Facebook aan te maken. En dat hebben ze geweten ook. Onder andere Lindanieuws.nl, de Telegraaf en BRIGHT helpen nu een handje mee om het bekend te maken. En bij BRIGHT staan ze zelfs op nr. 3 in het rijtje van Mafste Black Friday-aanbiedingen.

Of deze digitale trigger potentiële kopers het laatste zetje gaat geven is nog onbekend. Maar 1 ding is zeker; aan aandacht geen gebrek

“Misschien trekken we de aanbieding wel door naar Cyber Monday” aldus Minouche met een dikke knipoog ?

Lees het artikel op:

Lindanieuws.nl

de Telegraaf

BRIGHT