5 november 2018

DELTA groeit. Groei jij mee?

Vacature FUN Fulltime Bijbaan

DELTA maakt opnieuw een stap. Naast het leveren van energie buiten Zeeland, dat ze al langere tijd doen, leveren ze nu ook Telecom-diensten buiten de eigen provincie. En dat geeft gave vacatures!

 

DELTA is én blijft een Zeeuws bedrijf, in hart en nieren. Dat Zeeuwse karakter heeft hun gevormd. Ze zijn daar trots op en dat moeten we koesteren. En om de Zeeuwse klanten nóg beter te kunnen bedienen breiden ze ook binnen Zeeland hun activiteiten uit. Zo breiden ze hun klantenservice in Middelburg verder uit met extra mensen én zijn er  3 winkels, in Goes, Middelburg en Terneuzen. Ze willen nóg dichter bij de klanten staan, beter bereikbaar zijn en persoonlijk contact hebben met iedereen. Om iedere Zeeuw goed te bereiken is er een belangrijke groei in het aantal persoonlijke adviseurs. En als hofleverancier gaan wij ze daarbij helpen.

Vertrouwen in de persoonlijke benadering

Sinds eind april 2017 werkt DELTA met ons als partner. Onze adviseurs kregen duidelijke instructies en gingen goed voorbereid bij de prospects langs. Heel belangrijk: de adviseurs mochten niet irritant en opdringerig overkomen. Vriendelijk en behulpzaam, dat waren de kernwoorden. Maar 1 ding is de afgelopen tijd duidelijk geworden: het proactief verkopen werkt. Dagelijks zorgen we nog voor nieuwe klanten of klanten die upgraden. Met een totale conversie van boven de 25% op alle deuren kunnen we spreken van een groot succes! Er is inmiddels een leuk team die elke dag enthousiast aan de slag gaan en de klanten informeren.

Is dat Direct Sales wel iets voor mij?

Wat zou je zeggen tegen mensen die twijfelen of direct sales ook iets voor hen is? Gewoon doen! Als je klantcontact leuk vindt en je hebt iets met sales, dan is het zeker iets voor jou. Het is ook een hele leuke baan voor studenten. Zo zegt Bart van Belle. Hij is sinds februari dit jaar werkzaam bij PARTOF.

“Ik stel mezelf eerst altijd netjes voor en vertel waarvoor ik kom. We komen alleen bij klanten en voormalig klanten van DELTA, dat zorgt al voor meer vertrouwen. Dan vraag ik of ze al iets weten over de actie die nu loopt. Sommige mensen hebben daar al een e-mail of brief over ontvangen, dus die zijn al voorbereid op onze komst. Daarna volgen inhoudelijke vragen over hun huidige provider. Uiteindelijk probeer ik in het gesprek te achterhalen tegen welke problemen de klant nu aanloopt en welke behoeftes hij of zij heeft. Daar kan ik dan met mijn aanbod op inspelen. Het is natuurlijk wel heel erg prettig dat iedere Zeeuw DELTA kent. Dat zorgt voor een warm ontvangst”

Een expert aan de deur die alles goed kan uitleggen. Iemand die met ze meekijkt en ze advies geeft. Als je dat aan de telefoon doet of via e-mail dan is dat toch anders. 

 

Met jou groeit DELTA, binnen én buiten Zeeland

Natuurlijk is het belangrijk dat de klanten van DELTA goede informatie ontvangen over de groei. Maar nog belangrijker is het goed luisteren naar de ervaringen en de klant voorzien van een juist advies. Eind 2017 zijn ze gestart met een gaaf project: Next Generation Netwerk. Een project met een miljoeneninvestering om het Zeeuwse, digitale netwerk een kwaliteitsimpuls te geven en internetsnelheden te gaan aanbieden tot 1 Gbps.  Maar wat dacht je van groene stroom, opgewekt door windmolens op de Oesterdam en door de turbines van de getijdencentrale in de Oosterscheldekering. Dat is Puur Zeeuws Groen, de nieuwe groene stroom van DELTA. Dat vraagt om een expert aan de deur die alles goed kan uitleggen. Iemand die met ze meekijkt en ze advies geeft. Als je dat aan de telefoon doet of via e-mail dan is dat toch anders. En zo kan jij dus aan de slag als persoonlijk adviseur voor Telecom of Energie.

Waar je woont binnen Zeeland maakt dus niet uit. Dagelijks rijden we door de hele provincie. En door de groei buiten Zeeland werken we nu ook uit de omgeving van Rotterdam. Wij zorgen er altijd voor dat je lekker makkelijk op je werk kunt komen.

Dit ga je doen

We stomen je klaar door middel van een goede product- en salestraining. Daarna ga jij Delta vertegenwoordigen in jouw regio. Elke dag ga je op pad met je team, maar je krijgt ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je bezoekt zelfstandig klanten van Delta, gewapend met jouw kennis en glimlach. Je gaat in gesprek en achterhaalt de behoefte. Daarna kom je actief met een passend aanbod. Met jouw doorzettingsvermogen en enthousiasme zorg jij voor tevreden klanten en een uitstekende service .

Enthousiast? Kijk dan snel welke vacature het beste bij jou past.