19 juli 2018

Studeren met deze ervaring is veel makkelijker

Damar gaat PARTOF verlaten. Maar met een bak aan ervaring kan hij zijn studie makkelijker aan. Voor hem was dit een tussenjaar en nu gaat hij studeren in Rotterdam. Voordat hij weggaat willen wij natuurlijk alles van hem weten over zijn PARTOF_tijd.

Waarom ging jij werken in dit tussenjaar?

Ik ging werken om een goed gevulde spaarrekening te kunnen hebben voor mijn studententijd. Maar ook om te kunnen investeren in mijn hobby, als DJ, waar ik toen en zelfs nu nog steeds geld mee verdien. Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van jouw interesses en vaardigheden. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

Bovendien is het als student altijd handig om een buffer op je spaarrekening te hebben. Voor het geval dat je geen geld meer hebt voor boodschappen, andere onverwachte uitgaven of als je jezelf eens lekker wilt verwennen met nieuwe kleding zonder dat je studiefinanciering eronder lijdt.

Dat ik commercieel denk wist ik wel. Maar die eerste gecancelde order die je toch weet te behouden gaf een enorme kick!

Wat heb jij nou eigenlijk geleerd?

Ik werd veel vrijgelaten in mijn functie. Door mijn interesse in de producten had ik snel een gevoel bij wat PARTOF elke dag doet. Maar juist door het zoeken naar de juiste werkwijze binnen mijn functie ontwikkelde ik mijn communicatieve vaardigheden. Geen dag is hetzelfde en als je geen vragen stelt dan kom je niet verder. Dus moest ik elke dag proactief handelen en dat stapje meer doen.  Ik heb geleerd structureel te werken, geduld te hebben en een planning te maken.

Waarom vergeten ze jou niet meer bij PARTOF?

Dat is makkelijk! Ik ben Koning Tosti en vanaf nu weten ze dat Cup-a-Soup ook kan om 08:30 i.p.v. 16:00 uur. Maar vooral mijn inzet is goed. Als ik iets doe, dan wil ik dat het goed gaat. Soms verlies je dan even je geduld, maar dan helpt een potje darten met Jeroen heel goed.

Waarom zou iemand moeten solliciteren op deze functie?

Gezellig team, luisterende collega’s en dit is zoveel meer dan alleen support. Ik twijfelde echt of ik weer zou gaan studeren. Werken is heerlijk, maar papiertje in de toekomst wel handig. Maar ben je op zoek naar een leuke (tussen)baan? Solliciteer dan direct!

Waar ben je over 10 jaar aan het werk?

Simpel: over 10 jaar ben ik projectontwikkelaar voor ID&T.

Over PARTOF

Wij zijn PARTOF en wij houden van sales & marketing. We omarmen de mogelijkheden van technologie, maar vergeten ook de kracht van persoonlijk contact niet. Digitaal verleiden, persoonlijk converteren. Die combinatie, die maakt ons uniek.